Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Podjela znanja opreme za navodnjavanje kap po kap: razvoj tehnologije za navodnjavanje kap po kap (1)
Oct 23, 2018

Kineska tehnologija za navodnjavanje za navodnjavanje krpama prošla je prekoračujući put, a sada je napravila velike procese.

Kao neka vrsta poljoprivredne opreme koja štedi vodu, navodnjavanje kapsulama postepeno je cenilo i volilo ljudi zbog svoje dobre uniformnosti u navodnjavanju, dobrog protiv začepljenja i visoke efikasnosti proizvodnje opreme za navodnjavanje patch kapi. Kineska oprema za navodnjavanje i tehnologija proizvodnje uvezene iz inostranstva u ranoj fazi i nisu mogli sami proizvesti. Iako sada možemo da proizvedemo običnu opremu za navodnjavanje sa kapalnim kapalicama, ali osnovna tehnologija za navodnjavanje patch kapljice, inostrane kompanije su blokirane u našoj zemlji, tehnologija kompenzacije patch kapanja za navodnjavanje je bila prazna u oblasti navodnjavanja vode, koja je ključna komponenta proizvodni kompenzator za kompenzaciju proizvodnje, i dalje zavisi od uvoza. Trebalo bi se reći da tehnologija proizvodnje navodnjavanja na kapci dugo vremena i dalje ostaje u inostranstvu na tehnološkom nivou iz 1980-ih godina, nema novog prodora.

Četvoro jezgre tehnologije mašine za navodnjavanje patch kapljice su:

1. inteligentni režim rada, automatska kontrola nivoa vode, rad je vrlo jednostavan.

2. u svijetu je efikasna skrining i skrining brzina dostigla 900 / min.

3. Ušteda energije i smanjenje potrošnje. Grejni deo usvaja inteligentno elektromagnetno grejanje kako bi uštedeli struju za 30%.

4. tehnologija vizuelne kontrole bušenja, pozicija štancanja ne odstupa, 100% nema curenja.
Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001