Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Kratak uvod proizvodne linije za navodnjavanje cijevi za navodnjavanje
Oct 27, 2018

Proizvodna linija se koristi za izradu različitih specifikacija intenzivnih proizvoda za navodnjavanje cevnih cevnih emitera sa karakteristikama stabilne proizvodnje i kompletnim specifikacijama proizvoda. Linija ima brojne patentirane tehnologije, visoku dodanu vrijednost, kompletne specifikacije proizvoda, trajne proizvode, na tržištu proizvoda za navodnjavanje kap po kapu zauzima veći udio, jedan je od potrebnih modela za velika i srednja preduzeća za navodnjavanje vode.

Princip rada:

Cev za navodnjavanje od kapanja je od cilindričnog emitera koji je direktno ugrađen u unutrašnji dio spoljašnjeg creva i spojen sa unutrašnjim dijelom tokom procesa proizvodnje. Unutrašnji konveksni deo cilindričnog emitera stvara zatvoreni kanal sa unutrašnjim zidom spoljašnjeg creva. Voda koja ulazi u cev iz grana cevi ulazi u turbulentni kanal protoka kroz filtraciju ulaznog dovoda i distribuira na oba kraja kroz izlaz. Posle probijanja dve kružne otvore za izlaz na kraju cevovoda za navodnjavanje kap po visini od 180 stepeni, može se efikasno sprečiti pozadina.

1. ekstrudirana cijev ima besprekornu i visoku čvrstu strukturu.

2. ima visoku svestranost, jednostavan pristup i jednostavne komponente, i može proizvoditi cijevi različite debljine zida i prečnika.

3. razdaljina kapljice između cevi za navodnjavanje kap po kap se može prilagoditi potrebama kupaca.

Drip Irrigation Pipe (Flat Inner Inserted Emitter)Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001